X
X
Back to the top
X

Termeni si condiii

Apreciem accesarea site-ului https://www.fitfamily.ro. Această pagină reprezintă un acord între dumneavoastră, în caliatate de utilizator și beneficiar al serviciului și acest site în calitate de prestator de servicii.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de mai jos înainte de a utiliza acest site şi serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Site-ul aparţine firmei: TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL
CUI 37717900
J12/3459/08.06.2017
Adresă: Bulevardul Constantin Brancusi nr. 1, ap 13, Cluj-Napoca
Telefon: +40.740189650
Email: contact@fitfamily.ro
IBAN: RO82BTRLRONCRT0396908601

1.Introducere:

1.1 Termenii si conditiile urmatoare conditioneaza accesul la website-ul nostru.

1.2 Prin folosirea website-ului nostru accepti acesti termeni si conditii in totalitate. Daca nu esti de acord cu termenii si conditiile noastre nu trebuie sa utilizezi website-ul.

1.3 Daca te inregistrezi, trimiti orice material sau folosesti servicile acestui website ti se va cere acordul privind termenii si conditiile urmatoare
1.4 Pentru a utiliza acest website trebuie sa ai minim 18 ani.

2. Drept de copyright:

2.1 Copyright (c) 2018 TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL. Toate drepturile rezervate.

2.2 Detinem toate drepturile de proprietate intelectuala si de copyright ale materialelor publicate pe acest website.

3.Dreptul de utilizare al website-ului:

3.1 Ai posibilitatea sa:

 1. a) vizualizezi paginile website-ului intr-un browser
 2. b) downloadezi paginile de pe website-ului nostru pentru a le captura intr-un browser
 3. c) printezi paginile de pe website
 4. d) accesezi fisierele audio si video
 5. e) folosesti servicile website-ului

3.2 Cu exceptia situatilor mentionate in sectiunea 3.1, nu poti downloada alte materiale de pe website-ul nostru sau salva orice document in computerul personal.

3.3 Poti folosi website-ul nostru numai in scop personal si nu alte scopuri.

3.4 Nu poti edita sau modifica niciunul din materialele website-ului nostru.

3.5 In afara cazului in care detii dreptul acordat asupra materialelor oferite de website nu trebuie sa:

 1. a) republici orice material de pe website
 2. b) vinzi, inchiriezi sau subcontractezi materialele de pe website
 3. c) prezinti public materialele de pe website
 4. d) exploatezi materialul de pe website in scopuri comerciale
 5. e) redistribui materialul de pe website

3.6 Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la anumite zone ale website-ului; nu este permis sa fortati zonele restrictionate.

4. Conditii de utilizare

4.1 Nu este permis sa:

 1. a) utilizezi site-ul intr-o maniera in care sa cauzezi daune de orice fel, sa ii afectezi perfomanta, disponibilitatea sau accesibilitatea
 2. b) folosesti site-ul in orice fel ce poate fi considerat ileagal, fraudulos sau periculos sau in conexiune cu orice activitate ilegala, frauduloasa sau periculoasa
 3. c) folosesti site-ul pentru copiere, stocare, gazduire, transmitere, folosire, publicare sau distribuire a oricaror materiale care pot produce virusarea calculatoarealor
 4. d) folosesti datele colectate de pe web-site pentru orice fel de activitate de marketing direct (incluzand fara a se limita la emailuri, sms-uri, telemarketing)

4.2 Nu este permis sa folosesti datele colectate de pe site pentru a contacta persoane sau compani.

4.3 Trebuie sa te asiguri ca toate informatiile pe care le introduci pe website-ul nostru sunt adevarate, actuale, reale si complete

5.Continut

Informațiile existente pe SITE, precum și cele existe în PRODUS aparțin în totalitate VÂNZĂTORULUI, respectiv colaboratorilor săi având rezervate toate drepturile de proprietate intelectuală.

Orice acțiune de copiere, transfer către alte persoane, republicare, însușire și utilizare a informației în alte scopuri decât cele pentru care PRODUSUL a fost vândut, reproducerea și vânzarea informației în interes propriu și fără acordul VÂNZĂTORULUI se consideră contravenție și se supune reglementărilor legale.

Orice reproducere a fragmente din PRODUS se face numai cu acceptul VÂNZĂTORULUI.

Prețul PRODUSULUI prezent pe site poate fi modificat, dar nu după încheierea unui contract cu CLIENTUL.Prețul este în lei, include TVA și la el se adaugă cheluielile de livrare. Prețul total se stabilește și este adus la cunoștința CLENTULUI în momentul finalizării comenzi

6 .Vanzarea online:

6.1 Poti accesa acest website completand si trimitand formularul de inregistrare

6.2 Plasarea comenzii de căte CLIENT se face prin utilizarea coșului de cumpărături pe SITE.

6.3 Accesarea SITE-ului și plasarea COMENZII presupune acceptarea de către CLIENT a dispozițiilor prezentului DOCUMENT.

6.4 Facturarea PRODUSULUI se face pe baza informațiilor furnizate de către CLIENT în formularul aferent vânzării.VÂNZĂTORUL nu se face răspunzător pentru datele eronate oferite de către CLIENT, în momentul întocmirii facturii. Costurile suplimentare aplicate de către banca emitentă la plata cu cardul sunt suportate de către CLIENT.

6.5 În cazul epuizării stocului de PRODUS, VÂNZĂTORUL va aduce la cunoștința CLIENTULUI situația existentă și vor stabili pe cale amiabilă returnarea sumelor încasate sau expedierea întârziată a produsului datorată perioadei de refacere a stocului.

7. Reglementarea continutului:

7.1 “Continutul se refera la orice material ( incluzand fara a se limita la texte, poze, grafice, imagini, materiale audio, materiale video si fisiere) pe care ni le-ai trimis pentru a fi stocate sau publicate pe website”.

7.2 Acceptarea termenilor si conditilor presupune acordul dreptului irevocabil, neexclusiv si gratuit, de a folosi, reproduce, stoca, adapta, publica si distribui continutul in orice suport media.

7.3 Este posibila editarea continutului propriu utilizand functiile de editare existente pe website.

7.4 In cazurile in care drepturile noastre sunt prejudiciate si se incalca prevederile termenilor si conditiilor prezente mai sus ne rezervam dreptul de a sterge sau de a nu publica sau edita materialul primit.

8. Reguli privind materialele primite:

8.1 Trebuie sa existe garantia ca materialele trimise de clienti sunt in acord cu termenii si conditiile acestui website.

8.2 Continutul nu trebuie sa fie ilegal, nu trebuie sa atinga drepturile altor persoane, nu trebuie sa ofere conditii de a fi actionat in judecata.

8.3 Continutul trimis si folosirea acestuia in acord cu termenii si conditiile de mai sus nu trebuie sa:

 1. a) fie fals sau indecent
  b) incalce drepturi de copyright, de baze de date, de design sau de proprietate intelectuala
  c) incalce dreptul la intimitate sau asupra datelor protejate legal
  d) incalce legislatia privind discriminarea religioasa sau rasiala
  e) incalce orice obligatie contractuala detinuta de client
  f) contina instructiuni, sfaturi sau informatii care pot conduce la afectarea starii de sanatate
  g) cauzeze neplaceri, inconveniente, anxietate oricarei persoane

8.4 Continuturile vor fi adecvate si in acord cu standardul acceptat privind comportamentul pe internet.

8.5 Nu este permisa utilizarea website-ului pentru a realiza conexiuni cu orice alt web site sau pagina de web care contine materiale ce nu sunt in conformitate cu termenii si condintiile noastre.

9. Informatiile website-ului

9.1 Site-ul nostru contine informatii generale privind informaţii şi recomandări referitoare la un stil de viaţă sănătos, incluzând o alimentaţie echilibrată, mişcare şi o stare generală de bine.
9.2 Prin intermediul site-ului puteţi beneficia de consiliere nutriţională, analiza nutrienţilor şi elaborarea de meniuri/ planuri de antrenament.
9.3 Utilizarea informaţiilor prezente pe acest site sau prin intermediul serviciilor oferite, se realizează pe propria răspundere.
9.4 Serviciile oferite nu înlocuiesc serviciile medicale. În cazul în care consideraţi că vă confruntaţi cu vreo problemă medicală, apelaţi la un medic. Tratamentele medicale in derulare nu trebuie intrerupte ca urmare a informatilor primite de pe acest website.
9.5 Nu există garanţii că informaţiile afişate pe site sau sfaturile oferite includ cele mai recente descoperiri în domeniul respectiv.
9.6 Vizitarea sau folosirea site-ului şi a serviciilor nu creează, în niciun fel, o relaţie medic/pacient, confidenţială sau privilegiată sau orice alt tip de relaţie care ar putea rezulta în obligaţii din partea şi a angajaţilor acesteia.
9.7 Dacă vă bazaţi pe informaţiile oferite de acest site şi/sau de serviciile acestuia, atunci faceţi acest lucru pe propria răspundere.

10. Absolvirea de raspundere:

10.1 Acceptând să utilizaţi acest site, declaraţi în mod expres, că înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;
– TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garanţiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificaţiile pentru un anume scop;
– TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL nu oferă nicio garanţie că informaţiile vor împlini toate cerinţele utilizatorului;
– niciun sfat sau alte informaţii orale sau scrise, obţinute prin intermediul site-ului https://www.fitfamily.ro/ sau a serviciilor oferite prin intermediul site-ului, nu constituie o garanţie dacă nu este stipulată în mod expres în Termenii şi condiţiile de utilizare.

– TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

11. Limitarea responsabilitatilor

11.1 Nu garantam ca informatiile prezentate pe website sunt exaustive sau exclusive
11.2 Ne rezervam dreptul de a intrerupe serviciile website-ului sau de a stopa publicarea materialelor fara notificari prealabile sau explicatii; nu vor fi oferite compensatii in cazul in care apar discontinuitati in serviciile oferite de website.

11.3 Achizitionarea programului asigură accesul nerestricționat la site pe toată durata de activitate a  acestuia. În cazul în care se hotărăște închiderea site-ului, clienții cu contracte valabile pot primi la cerere un link cu informațiile privind programul, pe o durată de 6 luni după închiderea site-ului.

12. Securitatea informatiilor

 1. 12.1 Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru. TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput şi găzduit site-ul.
 2. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal
 3. 1 Conform Regulamentului general UE 679/2016 privind protecția datelor personale, VÂNZĂTORUL va avea în vedere păstrarea confidențialității datelor personale ale CLIENTULUI.

Cum îți protejăm datele? Securitate.

Implementare certificat SSL (HTTPS). Acest site foloseste module de securitate si firewall inclus in scriptul site-ului. Verificare periodica de vulnerabilitate.

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Informaţiile strânse de pe site-ul https://www.fitfamily.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective, tehnice sunt utilizate în scopul de a administra înregistrarea conturilor utilizatorilor, de a soluţiona întrebările şi problemele utilizatorilor, de a îmbunătăţi site-ul https://www.fitfamily.ro, de a consulta utilizatorii în vederea creşterii calităţii serviciilor şi informaţiilor oferite

13.2 Utilizarea datelor cu caracter personal de către TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL este în conformitate cu reglementările în vigoare în legătură cu protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

14. Politica de facturare si plati

14.1 Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în pagina de servicii. TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL va emite către client o factură pentru Serviciile livrate, obligaţia clientului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.
Plata se poate face online cu cardul (Visa sau Mastercard), prin transfer bancar în contul IBAN: RO82BTRLRONCRT0396908601, Banca Transilvania, menţionând denumirea serviciului comandat sau ramburs prin serviciu de curierat.

14.2 Plata online prin card.

Plata PRODUSULUI se poate face doar cu cardul online, imediat după plasarea comenzii. Nu exista posibilitatea de a achita vreun produs prin modalitatea RAMBURS.

În momentul în care faceti plata online, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră. Tranzacţia va apărea pe extrasul de cont cu numele TEAM TIM PERSONAL TRAINER

15. Anulare şi rambursare

În cazul în care PRODUSUL nu a fost livrat în termenul legal de 30 de zile, CLIENTUL are dreptul să denunțe unilateral CONTRACTUL și să anuleze COMANDA.

În cazul în care a fost efectuată plata, aceasta va fi returnată în maxim 14 zile de la anularea comenzii de către CLIENT.

În cazul în care CLIENTUL dorește modificarea sau anularea unei comenzi deja plasate, trebuie să solicite acest lucru pe cât posibil în aceiași zi, pentru a evita ca PRODUSUL să fie expediat.

16. Garantii/ Politica de returnare

16.1. Conform prevederilor Ordonanței de urgență nr. 34/4.06.2014, CLIENTUL are dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea PRODUSULUI, să îl returneze fără penalități și fără să invoce vreun motiv.

Pentru efectuarea returului CLIENTUL va transmite prin e-mail o cerere de retur care va fi trimisă VÂNZĂTORULUI.

Produsul va fi returnat la adresa Borhanciului nr.40,ap. 2  Cluj-Napoca, iar costurile de transport îi revin CLIENTULUI.

Nu vor fi acceptate la retur PRODUSE deteriorate sau plata la ramburs.

16.2. Returnarea banilor pentru programul de antrenament „GET FIT 9 WEEK’S TRAINING” nu este posibilă datorită informațiilor primite după efectuarea platii. În interiorul programului achiziționat vei avea acces la video-uri cu antrenamentele, plan de nutritie si multe alte sfaturi importante.
Din acest motiv, se consideră că odată achiziționat produsul digital si avand acces la toate aceste informatii de pe site-ul nostru www.fitfamily.ro banii nu se pot returna.

17. Livrarea comenzii

Livrarea PRODUSULUI se face după ce a fost efectuată plata de către CLIENT și există o dovadă a plății. Livrarea se face prin curierat rapid Sameday.

Comenzile sunt procesate până la ora 14.00 a unei zi lucrătoare. Comenzile plasate după ora 14.00 sunt livrate in următoarea zi lucrătoare.
Termenul de expediare a produselor catre clienti este de  3 zile lucratoare.

VÂNZĂTORUL nu este răspunzător pentru corectitudinea datelor de expediere oferite de către CLIENT.

18.Încheierea contractului si litigii

18.1 CONTRACTUL între VÂNZĂTOR și CLIENT își încetează natural acțiunea în momentul în care cele două părți și-au executat obligațiile existente în CONTRACT, respectiv în momentul primirii de către CLIENT de la VÂNZĂTOR a notificării privind expedierea comenzii.

Orice posibilă dispută apăruta între VÂNZĂTOR și CLIENT se va rezolva pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil, va fi trimis înspre instana de judecată pentru soluționare.

Orice nemulțumiri pot fi semnalate VÂNZĂTORULUI de către CLIENT telefonic sau prin e-mail.

19. DISPOZIȚII FINALE

19.1 VÂNZĂTORUL are dreptul de a modifica, corecta prevederile przentului CONTRACT, precum și informațiile prezente pe SITE

TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL
CIF: 37717900
REG COM: J12/3459/2017
ADRESA: Bld. Constantin Brancusi, Nr.1, Ap.13
CLUJ-NAPOCA

Contact

0758 285 487

contact@fitfamily.ro

Utile

PLATA CU CARDUL

PRIN SERVICIUL

Copyright © 2022 FITFAMILY.ro | Design & Development by: REM.10 BRANDING