X
X
Back to the top
X

Despre noi

TRANSPORT GRATUIT INDIFERENT DE SUMA |  SHOP NOW

Despre noi

 1. Acasa
 2. /
 3. Despre noi

Ce ai de castigat?Solutia pentru a avea rezultatele care te fac fericit.

Suntem siguri ca fiecaruia dintre voi i-a trecut macar o data prin gand ideea de a face ceva sa arate mai bine si sa se simta mai bine in corpul sau. Majoritatea incep prin a da un search pe google cautand diete miraculoase, pastile sau diferite suplimente de slabit, orice poate da rezultate rapide si cu un minim de efort dar toate cu rezultate pe termen scurt urmand sa revina fiecare la vechiul stil de viata haotic si dezorganizat.

Noi venim cu o altfel de abordare, dorind sa gasim echilibrul in viata fiecarui client, luand in calcul fiecare aspect al vietii sale: statut, job, preferinte, nevoi, familie, timp liber disponibil pentru sport etc. E necesar sa cunosti si sa intelegi clientul inainte sa ii propui adoptarea unui stil de viata sanatos.

Motto-ul nostru: “Stay strong!”

001

Tim Dobrota

Personal Trainer
 • Autor al cartii “Invata sa slabesti”
 • Tehnician Nutritionist
 • Antrenor personal 18Gym
 • Experienta in domeniu de peste 12 ani
 • Master trainer

Ma numesc Tim si sunt aici pentru voi!

Fitness-ul este optiunea mea definitiva, dupa ce am experimentat toate atractiile adolescentei si am optat inital pentru o cariera in bussiness administration. M-am regasit ulterior in sala de sport, si dupa o experienta de mai mult de 10 ani am o poveste pe care vreau sa v-o impartasesc. Este o poveste de succes si poate fi povestea fiecaruia dintre voi.
Am bucuria de a-mi fi gasit drumul, de a trai sanatos, de a fi in forma, plin de speranta, optimism si pozitivitate. Va invit si pe voi sa va alaturati, acestui stil de viata si sa reusim impreuna in fiecare zi, de acum inainte. Promit ca fiecare dintre voi va avea ceva de castigat !

20171113_114924

Timeea Dobrota

Personal Trainer
 • Instructor fitness- Personal trainer 18 Gym
 • Tehnician Nutritionist
 • Expert in comunicare
 • Experienta in domeniu de peste 6 ani

Ma numesc Timeea si sunt gata sa va ajut!

Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea personala care m-a facut sa adopt un stil de viata sanatos si care mi-a transformat intreaga existenta. Pana nu demult am avut fluctuatii mari de greutate si am incercat diverse diete cu efecte imediate dar fara rezultate pe termen lung. Transformarea mea durabila a inceput odata cu adoptarea unui stil de viata sanatos, echilibrat si insotit de miscare.

Lucrez ca personal trainer de peste 6 ani si am pornit exact din stadiul in care incepe fiecare client al meu: cu dorinta de a-mi schimba viata si de a face ceva pentru mine si sanatatea mea. Pe parcurs am descoperit ca imi doresc sa practic fitnessul ca o meserie si nu doar ca un hobby pe termen scurt asadar am decis sa urmez cursurile de Instrutor Fitness si Personal Trainer cat si Cursul de Tehnician Nutritionist in cadrul scolii ABC Fitness School. Azi ma gasiti in sala de fitness indrumand alti oameni spre a-si indeplinii obiectivele alaturi de mine. Pe baza acestei experiente pot sa va indrum pasii spre starea de bine.
Indiferent de varsta, statut social, fie ca esti mamica full time sau stai intr-un birou peste 8 ore pe zi, vino in echipa mea si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta!

Cine suntem?

O echipa de entuziasti orientati spre un stil de viata sanatos.  Suntem profesionişti în domeniul fitness-wellness, cu experienta practica de peste 12 ani. Suntem pasionati si responsabili si avem convingerea ca va putem fi de folos. Va invitam  sa faceti parte din echipa noastra.

Ce facem?

Oferim servicii de consultanţă în domeniul fitness/wellness. Prin intermediul planului alimentar personalizat si al pachetelor de antrenamente dorim sa va indrumam spre un stil de viata sanatos. Va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru a invata si a va crea un alt mod de viata.

Ce servicii oferim?

Va punem la dispozitie un plan alimentar personalizat de scadere sau crestere in greutate, care ofera informatiile necesare unei educatii alimentare adecvate. De asemenea oferim pachete de antrenamente pentru cresterea masei musculare, reducerea tesutului adipos, reliefare musculara si imbunatatirea functiilor motrice conform obiectivelor pe care vi le propuneti.

De ce facem asta?

Pentru a va oferi un stil de viata echilibrat.

TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL
CIF: 37717900
REG COM: J12/3459/2017
ADRESA: Bld. Constantin Brancusi, Nr.1, Ap.13
CLUJ-NAPOCA

Contact

0758 285 487

contact@fitfamily.ro

Utile

PLATA CU CARDUL

PRIN SERVICIUL

Copyright © 2022 FITFAMILY.ro | Design & Development by: REM.10 BRANDING