X
X
Back to the top
X

Rezultate clienti

Cine am fost? Cine suntem?

poza2-768x768
poza-1-768x768

Tim și Timeea

Dacă ar trebui să ne descriem în două cuvinte am spune: pasionați și profesioniști în domeniul fitness & wellness. Ambiția și perseverența ne-au adus împreună și totodată au devenit legile după care ne ghidăm zi de zi.
Transformările noastre sunt cel mai simplu mod prin care îți putem demonstra că fiecare își poate schimba stilul de viață. Pe tot parcursul transformărilor am acumulat cunoștințe în materie de fitness și nutriție, dar și dorința de a ajuta alți oameni. Nu o să îți spunem că a fost ușor, însă a fost frumos. Iar dacă îți dorești cu adevărat o schimbare, te afli exact în locul potrivit. Vom fi alături de tine!
Dorim ca prin intermediul acestui site să te învățăm ce înseamnă o alimentație sănătoasă și nevoia de mișcare în fiecare zi.
Motivația și dorința de a deveni și mai buni reprezintă atuurile noastre, care ne ajută să evoluăm permanent, atât în ceea ce privește planul alimentar oferit, cât și planurile de antrenament special create pentru nevoile fiecaruia.
Ne dorim ca devotamentul nostru față de o viață sănătoasă și plină de mișcare să îți aducă acea stare de bine fizică și psihică rezultată în urma punerii în practică a sfaturilor noastre.
Considerăm că fiecare poate să își atingă obiectivele propuse alături de noi deoarece am trecut fiecare prin această transformare și tocmai acest fapt ne-a făcut să înțelegem exact de ceea ce ai nevoie!

Pornim de la exemplul personal! Nimic nu este imposibil când ai voință!”

IMPREUNA CU VOI

BEFORE & AFTER

Preferi să lucrezi cu noi online sau în sală?

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Este atât de simplu!

TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL
CIF: 37717900
REG COM: J12/3459/2017
ADRESA: Bld. Constantin Brancusi, Nr.1, Ap.13
CLUJ-NAPOCA

Contact

0758 285 487

contact@fitfamily.ro

Utile

PLATA CU CARDUL

PRIN SERVICIUL

Copyright © 2022 FITFAMILY.ro | Design & Development by: REM.10 BRANDING