X
X
Back to the top
X

Despre autor

001.TIM DOBROTA - PERSONAL TRAINER - DESPRE AUTOR

Eu sunt Tim

si activez în industria fitness-ului de peste 18 ani ca sportiv și am o experiență de peste 12 ani ca antrenor personal, perioadă în care am avut sute de rezultate pozitive. De mai bine de 7 ani sunt Master Trainer, formator certificat de Ministerul Educației Nationale pentru disciplinele: Instructor Fitness, Personal Trainer si Tehnician nutritionist. Țin cursuri de formare profesională și seminarii despre remodelare corporală prin alimentație si sport. Sunt un nutriționist acreditat și un pasionat înrăit în ceea ce fac.

Mă consider un norocos pentru că am posibilitatea să fac ceea ce iubesc. Faptul că pasiunea mea este în momentul de față ceea ce fac toată ziua; este ceea ce mi-am dorit întotdeauna. Hobby-ul meu de mic a fost puzzel-ul si jocurile de strategie. Aveam o satisfacție în momentul în care găseam soluția rezolvării unei situații și nu mă dădeam bătut până nu reușeam. Asta consider că m-a făcut să ajung în momentul de față un perfecționist, sa fac lucrurile așa cum trebuie făcute și să găsesc soluția cea mai bună indiferent de situație.

Această mentalitate care m-a format de mic și m-a disciplinat am redat-o mai departe în munca alături de clienți. Văd clientul ca pe un puzzel, o soluție unică, fiind cu toții diferiți și având scopuri diferite și încerc sa îi găsesc fiecăruia ceea ce i se potrivește cel mai bine; ce tip de antrenament ar trebui să facă, ce alimentatie i se potrivește, mă implic sa îmi cunosc situația pe care urmează să o confrunt cât mai bine ca până la urmă să rezolv alături de client scopul propus. Iar satifacția pe care o am la sfârșit când am reușit ceea ce ne-am propus și faptul că pot să ajut o persoană să își schimbe viața pentru mine asta este ceea ce îmi da energie să îmi încep ziua în forță și de aici vine defapt motivația mea. Cu cât este mai dificil cu atâta simt o realizare și o satifactie mai mare.

Sunt un profesionist în domeniul meu, însa nimeni nu se naște învățat; am început de mic să citesc, să mă documentez, să învăț cât mai multe despre pasiunea mea pentru a ajunge cât mai bun. Însă pe parcurs am înțeles un lucru foarte important, dupa care mă ghidez de atunci. Cu cât acumulam mai multe cunoștințe cu atâta îmi dădeam seama mai mult cât de puțin știu defapt. Când orizontul tau e mic ai impresia că știi multe, dupa ce îți aprofundezi cunoştinţele îți dai seama că știi o picătură din ocean și că nimeni nu le va știi niciodată pe toate.

Am realizat că trebuie sa învăț constant și că niciodată  nu v-a fii de ajuns, însă ca să evoluez trebuie să fiu conștient de asta și să acumulez cunoştinţe continuu. Noroc ca am multă răbdare și asta mă face ca dupa 18 ani încă să caut să mă informez și să fiu cât pot eu de bun.

Vorbesc întotdeauna cu pasiune despre ceea ce fac pentru că sunt recunoscător că am avut posibiliatea să ajung unde mi-am dorit și că acel sentiment de împlinire este cu mine pretudindeni.

Acesta este Tim.

TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL
CIF: 37717900
REG COM: J12/3459/2017
ADRESA: Bld. Constantin Brancusi, Nr.1, Ap.13
CLUJ-NAPOCA

Contact

0758 285 487

contact@fitfamily.ro

Utile

PLATA CU CARDUL

PRIN SERVICIUL

Copyright © 2022 FITFAMILY.ro | Design & Development by: REM.10 BRANDING